日本各地には、その土地その土地の気候風土に根ざした漬物があります。
四季折々の食材を生かした旬の味や昔ながらの製法で作り上げる伝統の味、現代の味覚に合わせた新しい味など作り手の数だけ漬物の種類があり、一つ一つにまつわる物語があります。
「銀座やまう」では、みなさまに味わい豊かな物語をお伝えするため、選りすぐりの漬物をご用意しています。
多彩な品揃えのなかから、どうぞお気に入りを見つけてください。
The environment of every region
produces its own “tsukemono” pickles.
Preserving the flavors unique to each of
the four seasons with methods handed
down through the generations,
the taste evolving with the times,
we present a multitude of variety,
and with each and every one, a story.
Do select your own favorite story from
our collection of masterpieces
※取り扱い商品は天候や野菜の生育状況により変わる場合がございます。